Силен човек в ГЕРБ обясни дали е възможно лидерът на партията

...
Силен човек в ГЕРБ обясни дали е възможно лидерът на партията
Коментари Харесай

Даниел Митов обясни дали лидерът на ГЕРБ ще влезе в следващия списък Магнитски

Силен човек в ГЕРБ изясни дали е допустимо лидерът на партията да влезе в следващия списък " Магнитски ", до момента в който разясняваше резултатите от изследванията за изборите.

Да не предпоставяме неща, преди да са минали избори. Разликата си е разлика, аз съм уверен, че по време на изборите ще се усилва. Едно и едно не прави две в такива случаи. Така Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, разяснява пред Нова Тв данните от социологическото изследване на „ Тренд ” за резултатите от изборите, в случай че те бяха през днешния ден.

„ Чувам Политическа партия и Демократична България да си приказват по какъв начин не е нужно да има държавно управление, би трябвало да се върви на избори 2 в 1. Те се целят в локалните избори, тъй като мислят, че има късмет да вземат огромните общини. Те си го приказват това от много време, това е непубличен диалог ”, заяви той, написа novini.bg.

Той добави, че те са подготвени да оставят Радев да ръководи още половин година, а пък приказват въпреки това за импийчмънт.

„ За да вършим оферта за ръководство, би трябвало да е ясно кой влиза в Народното събрание и кой не. Ако ние имаме задоволително мощ, вероятни са разновидности от вида този, който опитахме и последния път - експертен кабинет, без ярки политически лица. Ние отиваме за победа. Това значи да се борим за оптимално огромен брой народни представители, с цел да не подвластен чак толкоз от волята на политически играчи, които са извънредно безотговорни ”, счита той.

На въпрос за това дали има терзания, че водачът на партията ще влезе в идващ лист „ Магнитски ”, той разяснява: „ Това не е обръщение към водача на ГЕРБ, а към институциите у нас. Няма им се доверие. Ние знаем какво би трябвало да вършим. Трябва да знаем оттук нататък като страна да продължим напъните, само че да продължим рационално, с цел да не вършим промяна на промяната. ”

Той не разяснява дали Борисов е викан в американското посолство директно преди излизането на листата.

„ Надявам се Владислав Горанов да е почтен и се надявам той да може да го потвърди ”, добави той.

„ Партньорството ни с американците е прелестно. Без ГЕРБ не се образуват болшинства в Народното събрание и политическия живот като цяло. Да не се слага под подозрение отношението на ГЕРБ с сътрудниците ни в Съединени американски щати. Не единствено не е влошено, то е положително, каквото е било постоянно, занапред ще го виждате. Не загатват, че Борисов би трябвало да се отдръпна. Посланик О’Брайън сподели, че имаме проблем, той е институционален, нямаме доверие, че правосъдната система работи по този начин, като би трябвало да работи в една демократична страна. Това е посланието, не е обръщение към Пешо, Гошо, може и Тошо да прибавя ”, сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР